dr. Petra Stulić Sandev
dr. Petra Stulić Sandev
Dr. Petra Stulić Sandev rođena je 26. lipnja 1982. godine u Zadru. Osnovnu školu završava u Ninu a jezičnu gimnaziju Vladimira Nazora u Zadru.
Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2006. godine među 10% najboljih studenata generacije.
U svibnju 2014., nakon 6 godina iskustva u nekoliko poznatih zagrebačkih ordinacija dr. Stulić Sandev otvara vlastitu ordinaciju.
Posebno područje interesa su joj estetska stomatologija i protetika te se na tu temu se stalno dodatno usavršava. Zajedno sa suprugom dr. Livijem Sandevom sudjelovala je na više radnih tečajeva implantoprotetske rehabilitacije.
U slobodno vrijeme voli planinariti, čitati, pjevati i putovati.
Majka je dvogodišnjeg sinčića Bartola.

Radno iskustvo:
2008. Ordinacija dentalne medicine Aleksandra Treppo, dr. med. dent.
2008.-2009. Gnathos d.o.o.
2009.-2010. Poliklinika Šlaj-Anić
2010.-2013. Ortoimplant d.o.o.
2014.- danas Poliklinika I-MED – vanjski suradnik

dr. Livio Sandev
dr. Livio Sandev
Dr. Livio Sandev rođen je 5. kolovoza 1981. godine u Zagrebu. Nakon završene zagrebačke V. gimnazije 2000. godine upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem diplomira 2006. godine.

Još za vrijeme studiranja poseban interes pokazuje za područje oralne kirurgije i implantologije te kao student asistira u privatnoj ordinaciji dentalne medicine.

Nakon završenog pripravničkog staža 2008. zapošljava se u privatnoj ordinaciji dentalne medicine Galiot gdje ostaje do 2010., a od 2010. do danas radi u Domu zdravlja Zagreb-Zapad, te u privatnoj ordinaciji sa suprugom Petrom.

Kontinuirano se usavršava na području implantologije i protetike.

Vikendom se penje biciklom na Sljeme a u neke rjeđe slobodne trenutke koji mu preostanu između igranja s djetetom i posla bavi se i kiparstvom.

Naručite se

Ugrađujemo Astra Tech ili Nobel Biocare implantate sa doživotnim jamstvom!

Cijeli postupak u potpunosti je bezbolan za pacijenta!
Naručite se