Design osmijeha (Smile design)

Dizajn osmijeha - Smile design

Pogledajte svoj novi osmijeh iz svih kutova, prije nego se odlučite za ugradnju implantata, ljuskica ili krunica.

Digital smile design i izrada fizičkog modela vaših zuba pomoći će vam da odaberete idealan novi osmijeh, bez ikakvog lijepljenja i cementiranja.

Ponekad se teško odlučiti na velike promjene u ustima zbog teškog predviđanja konačnog rezultata i straha od nemogućnosti povratka na početno stanje. Danas, na sreću, imamo rješenje za ovakve situacije!

Digital smile design i izrada fizičkog modela vaših zuba pomoći će vam da odaberete idealan novi osmijeh, bez ikakvog lijepljenja i cementiranja.

Možemo vam vjerno prikazati izgled konačnih zubi na fizičkom 3D modelu, kao i na 2D modelu na računalu. Tek kada uživo ‘isprobate’ vaš novi osmijeh, možete se odlučiti za izgled konačnog rada. 

Ovakav pristup dentalnoj estetici je preporučljiv, jer možete sugerirati mnogo više promjena nego u završnoj fazi ugradnje.

Digitalni dizajn osmijeha (Digital Smile Design) kreiramo pomoću sofisticiranog programa Visagismile. Fotografiju vaših zubi i lica snimamo profesionalnim fotoaparatom s objektivom koji registrira i prostom oku nevidljive detalje. Zatim fotografije učitavamo u program koji korištenjem posebnih algoritama ‘izračuna’ izgled savršenog osmijeha koji će se prirodno uskladiti s crtama vašeg lica.
Dizajn osmijeha (smile design) podrazumijeva individualno oblikovanje osmijeha. Na sadrenom modelu čeljusti pacijenta u zubotehničkom laboratoriju pomoću voska se kreira wax-up, koji se zatim prenosi u usta pacijenta posebnim postupcima pomoću estetskih materijala. Tako se dobiva mock-up, zoran model vaših novih zuba. Mockup možete isprobati, fotografirati se s njime i na licu mjesta vidjeti kako će vaši novi zubi izgledati. Poželite li promijeniti bilo koji detalj, u ovoj fazi zubar to može izvesti brzo i efikasno.
Pri postupku dizajniranja osmijeha uzima se u obzir cjelokupan izgled vašeg lica, vaše želje i sugestije. Na ovaj način predvidljivo i sigurno kreiramo vaš ‘probni’, a zatim i konačni savršeni osmijeh.
Naše prednosti
  • Mali uigrani tim specijaliziran za dentalnu estetiku

  • Boutique pristup – personaliziran proces i posvećenost svakom pacijentu

  • Višegodišnje iskustvo u vrhunskim ordinacijama

  • Suvremeno opremljena ordinacija i ugodan ambijent

  • Vrhunski materijali s višegodišnjim jamstvom

  • Najsuvremeniji program za digitalni dizajn osmijeha

Želite odmah krenuti na put prema savršenom osmijehu?