Naši zadovoljni klijenti

Zanima vas kakvo je iskustvo ugradnje implantata i ljuskica u našoj ordinaciji? Bojite se boli i odlaska zubaru? Pogledajte i pročitajte što o nama kažu zadovoljni klijenti.

“Imao sam ogroman strah od zubara. Sva ta odgađanja i strahovanja su dovela do toga da sam postao pravi kandidat za ugradnju implantata. Srećom sam ‘naletio’ na Petru i Livija koji su genijalni ljudi i sjajni stomatolozi. Malo po malo su mi rješavali te moje strahove i nepovjerenja, prvo lakšim zahvatima, a zatim smo došli do implantata. Ugradnja je protekla potpuno bezbolno, kako za vrijeme zahvata, tako i nakon njega.”

Marinko Leš
glumac i spiker

“Iz Hrvatske sam, ali živim u Londonu već trideset godina. Došla sam u Hrvatsku da bih napokon dobila lijep i prirodan osmijeh. Od samog početka Petra je bila iznimno profesionalna. Objasnila mi je detaljno što će sve raditi i koliko će to trajati. Bila sam sretna što je čitav proces ugradnje trajati tjedan dana, jer nisam mogla dulje ostati u Zagrebu. Ordinacija je izuzetno čista, a svi zaposleni su jako dragi i pristupačni. Kod velikih zahvata želite biti sigurni da ste u pravim rukama, svakako preporučujem Petru i Livija. Jako sam sretna sa svojim novim osmijehom!

Dorees D.
London

“Imala sam veliki strah od ljuskica jer sam htjela prirodan osmijeh. Doktorica je napravila mock-up i onda sam uživo vidjela kako će to sve zapravo izgledati – kao Photoshop u stvarnosti. Bila sam oduševljena, ugradili smo ljuskice i sada imam predivan osmijeh!

Iva Visković Križan
glumica

“Zadovoljna sam jako odnosom doktora i doktorice prema meni. Profesionalni su i pažljivi. Prate najnovija tehnološka dostignuća, što je meni jako bitno, pogotovo kada su u pitanju materijali koji se koriste. Sve je bilo super, nemam primjedbi uopće, imam samo riječi pohvale.”

Ana K.
Zagreb

“I Petra i Livio prate što se događa s pacijentom, to mi je kod njih najbolje od svega. Primjerice, na jednom pregledu me nije mogla primiti doktorica, pa je umjesto nje uskočio doktor, ali on je znao apsolutno sve o mom stanju. Oni su dan prije razgovarali o svemu i dogovorili daljnje korake što se tiče moje terapije. Takav pristup me je totalno oduševio i mogu reći da imam potpuno povjerenje u njih.

Tajana P.
Zagreb

“Kako nikad nisam bila zadovoljna svojim osmijehom, odlučila sam kontaktirati pet-šest ordinacija. Većina njih jednostavno su me ignorirali. Nakon par dana stiže Petrin iscrpan odgovor. Zakazali smo taj sastanak u Zagrebu i pregled. Toliko me oduševila profesionalnošću, potpuno je shvatila moj problem i izašla mi u susret. Imali smo jedan malo veći zahvat koji je uključivao ortodonta i parodontologa. Petra je to sve organizirala. Osjećala sam se opušteno, sretno, kao da sam došla kući kod nekih prijatelja koje poznajem već četrdeset godina. Na kraju je rezultat ispao fenomenalan. Ja sam oduševljena profesionalnošću i pristupom pacijentu koji je nadmašio sva moja očekivanja.

Sandra M.
Zadar

“Dugo vremena sam odgađala posjet zubaru i razgovor o zubnim implantatima, zbog prethodnog lošeg iskustva. Znala sam da nešto moram promijeniti, jer nisam bila zadovoljna ni izgledom ni zdravljem svojih zubi. Sada napokon ne brinem kada se smijem. Možda blesavo zvuči, ali zaista osjećam da su mi novi zubi donijeli bolji i kvalitetniji život.

Katarina M.
Zagreb

Želite odmah krenuti na put prema savršenom osmijehu?