Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Tretmane hijaluronskim filerima te botoksom radimo u suradnji s doktoricom Anom Štanfel, dr.med, spec. opće i abdominalne kirurgije.

Korekcije filerima slijede uvijek nakon ugradnje implantata, i to nakon perioda cijeljenja. Ne postoji jedinstvena smjernica koliko vremena pričekati, ali ako se radi o opsežnom zahvatu i većim rekonstrukcijama kao što je All-on-4 preporučamo uvijek tretman hijaluronom odgoditi do završetka oporavka. Sama rana u ustima ne mora biti kontraindikacija, ali eventualni edemi i hematomi na koži i sluznici mogu otežati ovaj estetski zahvat. Također, postoji mogućnost pojave herpes simplex infekcije zbog traume u ustima, pa je i to jedan od razloga zašto preporučamo završiti liječenje implantatima, a tek onda posegnuti za estetskim tretmanom hijaluronom.

Osim toga, korekcija mekih tkiva uvijek slijedi nakon potpore tvrdih tkiva, odnosno u ovom slučaju nakon ugradnje implantata i postavljanja krunica. Tek onda se revidira utjecaj potpore tvrdih tkiva na estetiku lica, te se filerima i botoksom radi „final touch“, odnosno fino konturiranje mekih tkiva.

Naše prednosti
  • Mali uigrani tim specijaliziran za dentalnu estetiku

  • Boutique pristup – personaliziran proces i posvećenost svakom pacijentu

  • Višegodišnje iskustvo u vrhunskim ordinacijama

  • Suvremeno opremljena ordinacija i ugodan ambijent

  • Vrhunski materijali s višegodišnjim jamstvom

  • Najsuvremeniji program za digitalni dizajn osmijeha

Želite odmah krenuti na put prema savršenom osmijehu?