Usluge

ALL ON 4

Fiksni zubi u svega nekoliko dana. Odaberite suvremenu metodu implantacije koja će znatno poboljšati vašu svakodnevicu i vratiti vam samopouzdanje.

LJUSKICE

Ljuskice su najmanje invazivna protetska rješenja, koja uz minimalno brušenje prekrivaju estetske nedostatke na prednjim zubima. Poklonite si novi osmijeh bez dugih i zahtjevnih zahvata.

PROTETIKA - KRUNICE, MOSTOVI I PROTEZE

Pružamo vam kompletnu uslugu izrade krunica, mostova i proteza. Odaberite vrstu zubne protetike koja vam najviše odgovara.

FREE HAND BONDING

Free hand bonding je metoda poboljšanja estetike osmijeha direktnim nanošenjem kompozitnog materijala na zube u ustima. Osvježite svoj osmijeh na brzinu i bez velikih ulaganja!

DIZAJN OSMIJEHA (SMILE DESIGN)

Pogledajte svoj novi osmijeh iz svih kutova, prije nego se odlučite za ljuskice ili krunice. Digital smile design i izrada modela vaših zuba pomoći će vam da odaberete idealan novi osmijeh, bez ikakvog lijepljenja i cementiranja.

ENDODONCIJA

Liječenje zuba provodimo na najvišoj razini, a svako endodontsko liječenje provjeravamo RTG snimkom.

ORALNA KIRURGIJA

Provodimo zahvate oralne kirurgije na najvišoj razini - vađenje zuba, alveotomija, apikotomija, ugradnja dentalnih implantata, augmentacija čeljusnog grebena i podizanje dna sinusa.

PARADONTOLOGIJA

Vršimo čišćenje zubnog kamenca, liječimo upale desni i nudimo usluge parodontne kirurgije.

IZBJELJIVANJE ZUBA

Ne postoji brži i učinkovitiji način postizanja blistavog osmijeha od profesionalnog izbjeljivanja u ordinaciji. U samo jednom posjetu vaše zube možemo posvijetliti za čak 6 do 8 nijansi.

ISPUNI

Koristimo najkvalitetnije materijale na tržištu, a ispuni vjerno oponašaju izgled zuba. Oblikujemo svaku kvržicu i svaku udubinu zuba.

ZUBAR ZA DJECU - DJEČJA DENTALNA MEDICINA

Djeca od rođenja započinju učiti i stjecati nove navike, stoga je bitno da već od malih nogu naviknu na ispravno četkanje zubi i redovite posjete stomatologu.

Želite odmah krenuti na put prema savršenom osmijehu?