Usluge

ALL ON 4

Fiksni zubi u svega nekoliko dana. Odaberite suvremenu metodu implantacije koja će znatno poboljšati vašu svakodnevicu i vratiti vam samopouzdanje.

PROTETIKA - KRUNICE, MOSTOVI I PROTEZE

Pružamo vam kompletnu uslugu izrade krunica, mostova i proteza. Odaberite vrstu zubne protetike koja vam najviše odgovara.

LJUSKICE

Ljuskice su najmanje invazivna protetska rješenja, koja uz minimalno brušenje prekrivaju estetske nedostatke na prednjim zubima. Poklonite si novi osmijeh bez dugih i zahtjevnih zahvata.

FREE HAND BONDING

Free hand bonding je metoda poboljšanja estetike osmijeha direktnim nanošenjem kompozitnog materijala na zube u ustima. Osvježite svoj osmijeh na brzinu i bez velikih ulaganja!

DIZAJN OSMIJEHA (SMILE DESIGN)

Pogledajte svoj novi osmijeh iz svih kutova, prije nego se odlučite za ljuskice ili krunice. Digital smile design i izrada modela vaših zuba pomoći će vam da odaberete idealan novi osmijeh, bez ikakvog lijepljenja i cementiranja.

ENDODONCIJA

Liječenje zuba provodimo na najvišoj razini, a svako endodontsko liječenje provjeravamo RTG snimkom.

ORALNA KIRURGIJA

Provodimo zahvate oralne kirurgije na najvišoj razini - vađenje zuba, alveotomija, apikotomija, ugradnja dentalnih implantata, augmentacija čeljusnog grebena i podizanje dna sinusa.

PARADONTOLOGIJA

Vršimo čišćenje zubnog kamenca, liječimo upale desni i nudimo usluge parodontne kirurgije.

IZBJELJIVANJE ZUBA

Ne postoji brži i učinkovitiji način postizanja blistavog osmijeha od profesionalnog izbjeljivanja u ordinaciji. U samo jednom posjetu vaše zube možemo posvijetliti za čak 6 do 8 nijansi.

ISPUNI

Koristimo najkvalitetnije materijale na tržištu, a ispuni vjerno oponašaju izgled zuba. Oblikujemo svaku kvržicu i svaku udubinu zuba.

ZUBAR ZA DJECU - DJEČJA DENTALNA MEDICINA

Djeca od rođenja započinju učiti i stjecati nove navike, stoga je bitno da već od malih nogu naviknu na ispravno četkanje zubi i redovite posjete stomatologu.

Želite odmah krenuti na put prema savršenom osmijehu?