Dental Sandev

Bez boli, u samo nekoliko tjedana: Put do novog osmijeha

Pročitajte kako je Dorees, Hrvatica koja trideset godina živi u Londonu, u našoj ordinaciji dobila novi osmijeh i novo samopouzdanje.

Iz Hrvatske sam, ali već trideset godina živim u Londonu. Tijekom godina imala sam mnogo zahvata na zubima, uglavnom kod različitih zubara. Rezultat je bio neujednačen osmijeh. Htjela sam to napokon promijeniti i pokloniti sebi ujednačen prirodan osmijeh. Radim kao frizerka, pa sam svakodnevno u kontaktu s ljudima kojima je estetika bitna. Zbog toga sam gradnju svog novog osmijeha gledala i kao priliku za jačanje vlastitog samopouzdanja.

Dizajn osmijeha - Smile design

I tako sam došla u Hrvatsku. Od prvog sastanka Petra je bila divna i izuzetno profesionalna. Detaljno mi je objasnila koje sve zahvate treba napraviti i koliko će sve skupa trajati. Kako živim i radim u Londonu, nisam mogla u Hrvatskoj boraviti dulje od tjedan dana po posjetu. Tim ordinacije Sandev je imao razumijevanja za to, pa su složeni proces gradnje mog novog osmijeha odradili u svega nekoliko posjeta koji su trajali po tjedan dana. Sve su isplanirali do posljednjeg detalja, pa sam mogla unaprijed organizirati putovanja u Hrvatsku.

Put do mog novog osmijeha podrazumijevao je popriličan broj zahvata: endodontske tretmane, izbjeljivanje, ugradnju implantata, krunica i ljuskica te izbjeljivanje zuba.

Bila sam pomalo nervozna, jer se radilo o velikom poslu. No Petrin i Livijem pristup me oduševio – u svakom trenutku sam znala što me čeka, vodili su me kroz proces, a uskoro sam vidjela i savršene rezultate. Također, bojala sam se boli, ali čitav proces je prošao potpuno bezbolno! Izuzetno sam zadovoljna svojim novim zubima i preporučujem svima uigrani tim ordinacije Sandev.

Dobila sam osmijeh koji sam oduvijek željela, a s njime je došlo i novo samopouzdanje.

Zanima vas kako gradimo savršene osmijehe? Saznajte više o dentalnoj estetici!
Comments are closed.